Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ειδοποίηση σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης Λεπτοκαρυάς

Δελτίο τύπου 10/1/2023

Ειδοποίηση σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης Λεπτοκαρυάς

Ειδοποίηση σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης Λεπτοκαρυάς

Ειδοποίηση σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης Λεπτοκαρυάς


Στην περιοχή Λεπτοκαρυά έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης. Παρακαλείστε όσοι έχετε εκκρεμότητες και δεν έχετε προβεί στην υπογραφή των Κεντρικών Αδειών Σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς και αντίστοιχα στην εξόφληση του τέλους σύνδεσης να προσέλθετε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ., προκειμένου να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες για τη σύνδεση του Ακινήτου σας με τον αγωγό αποχέτευσης, καθώς από τις 01/03/2023 θα χρεωθούν τα τέλη σύνδεσης και πάγια αποχέτευσης στους λογαριασμούς των καταναλωτών. Επίσης, θα χρεώνεται και Περιβαλλοντικό Τέλος σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Όσοι δεν έχετε υποβάλλει αίτηση για σύνδεση του ακινήτου σας με το δίκτυο αποχέτευσης παρακαλείστε να προσέλθετε στα γραφεία τις επιχείρησης μέχρι τη καταληκτική ημερομηνία 28/02/2023. Θα πρέπει να προσκομίσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά σε φωτοαντίγραφα:
1. Οικοδομική Άδεια ή Τακτοποίηση Αυθαιρέτου (εφόσον έχει πραγματοποιηθεί)
2. Τοπογραφικό διάγραμμα ή Απόσπασμα Χάρτη (δύναται να εκτυπωθεί από την υπηρεσία) για τον εντοπισμό του ακινήτου
3. Κατόψεις ορόφων
4. Συμβόλαιο Ιδιοκτησίας
5. Ταυτότητα του ιδιοκτήτη
6. Λογαριασμό Ύδρευσης
Η σύνδεση με το δίκτυο είναι υποχρεωτική.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με την Τεχνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα 2352021020-21.
Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί η άδεια σύνδεσης και έχει γίνει η σύνδεση του ακινήτου με την αποχέτευση λυμάτων, παρακαλούμε αγνοήστε την παρούσα ανακοίνωση.

Δεδομένης της κατ’ εξοχήν τουριστικής δραστηριότητας της περιοχής ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο, παράλληλα η αύξηση της δυναμικότητας των υφιστάμενων καταλυμάτων καθώς και η ανέγερση μεγάλου αριθμού νέων καταλυμάτων, αλλά και ο αυξημένος αριθμός καταστημάτων εστίασης, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο πλήθος ανθρώπων αλλά και για τη προστασία του υδροφόρου ορίζοντα από μη στεγανούς βόθρους που υπάρχουν στην εν λόγω περιοχή κρίνεται άμεση ανάγκη για τη κατασκευή των οικιακών συνδέσεων για τα οικόπεδα της Παραλίας της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς.
Έπειτα από σχετική συνέλευση της επιχείρησης με μέλη του συλλόγου Επιπλωμένων Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς, τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία της πλειοψηφίας των καταναλωτών της περιοχής της Παραλίας της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς να συνδεθούν με το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής καλείστε να προσέλθετε όλοι οι κάτοικοι – καταναλωτές – ιδιοκτήτες ακινήτων (Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Κύρια Καταλύματα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, μη Κύρια Καταλύματα – ΕΕΔΔ, Καταστήματα), που βρίσκεστε στο παραλιακό τμήμα της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς, που ορίζεται δυτικά από τον περιφερειακό δρόμο ανάντη της γραμμής του ΟΣΕ έως και την παραλιακή οδό Εμμανουήλ Αντωνιάδη, βόρεια έως και το γήπεδο 5X5, ανατολικά οριοθετείται από τη παραλιακή οδό Εμμανουήλ Αντωνιάδη και νότια εκτείνεται έως τις Ευαγγελικές Κατασκηνώσεις, να υποβάλλετε αίτηση σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο επισυνάπτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά στα γραφεία της επιχείρησης.
Επειδή το έργο πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πραγματοποίηση εργασιών κατά τους θερινούς μήνες, λόγω της τουριστικής δραστηριότητας της περιοχής, κρίνεται επείγουσα η εμπρόθεσμη συμμετοχή σας. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθετε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ., προκειμένου να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση σύνδεσης του Ακινήτου σας με το δίκτυο υπονόμων, έως τις 01/03/2023.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύουν την αίτηση σύνδεσης με το
αποχετευτικό δίκτυο σε φωτοαντίγραφα είναι τα εξής:
1. Οικοδομική Άδεια
2. Τακτοποίηση Αυθαιρέτου (εφόσον έχει πραγματοποιηθεί)
3. Τοπογραφικό διάγραμμα ή Απόσπασμα Χάρτη
4. Κατόψεις ορόφων
5. Συμβόλαιο Ιδιοκτησίας
6. Ταυτότητα του ιδιοκτήτη
7. Λογαριασμός Ύδρευσης
8. ΕΣΛ ή Γνωστοποίηση (για τα καταλύματα)
Η σύνδεση με το δίκτυο είναι υποχρεωτική.
 Share this Article
Σχετικά Άρθρα


Πρόσφατα νέα και ανακοινώσεις
Έκκληση ΔΕΥΑΔΟΛ για ορθή χρήση νερού
Έκκληση ΔΕΥΑΔΟΛ για ορθή χρήση νερού

Οι λίγες χιονοπτώσεις και…

Διακοπή υδροδότησης
Διακοπή υδροδότησης

σήμερα στους Νέους Πόρους…

Διακοπή υδροδότησης των δημοτικών ντούζ
Διακοπή υδροδότησης των δημοτικών ντούζ

τις απογευματινές ώρες στ…

Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης
Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης

με σύμβαση εργασίας ιδιωτι…

ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ
ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

αύριο Πέμπτη 04-07-2024 ,…Εγγραφείτε στην υπηρεσία i-bill επιλέξτε ηλεκτρονική έκδοση του λογαριασμού και κερδίστε έκπτωση 0,50 € για κάθε λογαριασμό.