Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Τηλ. Επικοινωνίας:
  • 23520 32264

Μέτρα πρόληψης για τον COVID–19 (Κορωνοϊός)


Μέτρα πρόληψης για τον COVID–19 (Κορωνοϊός)

Μέτρα πρόληψης για τον COVID–19  (Κορωνοϊός)

Μέτρα πρόληψης για τον COVID–19 (Κορωνοϊός)


Προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του COVID–19  (Κορωνοϊός), η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δίου Ολύμπου – Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ., συμμορφούμενη με τα αναφερόμενα στην από 11-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού  COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» παρακαλεί τους δημότες:

  • Να μην προσέρχονται στα γραφεία της επιχείρησης, εφόσον αυτό δεν είναι απολύτως αναγκαίο και για οποιοδήποτε αίτημα να επικοινωνούν τηλεφωνικά, με fax ή email προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

          Τρόποι επικοινωνίας:

          Τηλ.: 2352021020

           Fax: 2352021022

           Email: protokollo@deyadol.eu

  • Να προσέρχονται στα γραφεία της επιχείρησης, εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο και οι υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α. θα δέχονται τους καταναλωτές από 07:30 π.μ. έως 11:30 π.μ.
  • Η εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης ή άλλης οφειλής μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος Dias (internet banking).

Να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που δίνει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/) προκειμένου να προστατευτεί η Δημόσια Υγεία και στον Δήμο μας.

Να επιδείξουν ιδιαίτερη υπευθυνότητα σε θέματα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας των χώρων και αερισμού αυτών, αλλά και να προστατεύουν άτομα του περιβάλλοντος τους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.       

    Share this Article
Σχετικά Άρθρα


Πρόσφατα νέα και ανακοινώσεις


Copyright deyadol.gr All Right Reserved. Developed by Panos Vlastaridis.